Radiografiile noastre

Radiologia dentara digitala ofera imagini de calitate maxima cu doze de radiatii reduse cu pana la 80 % pentru pacient. Putem realiza in format digital toate tipurile de radiografii, extraorale sau intraorale cu care medicii sunt deja familiarizati din radiografia conventionala:
–  Ortopantomografie scara 1:1, ATM, Sinusuri maxilare, Program special copii, Masuratori si analiza pentru implant
–  Radiografie intraorala retroalveolara, Radiografie bite-wing, Radiografie ocluzala etc.

Exemple de radiografii reale realizate in centrele SANDENT:

 In centrele de imagistica 3D SANDENT sunt disponibile acum o gama larga de investigatii radiologice dentare si O.R.L. cat si un performant COMPUTER TOMOGRAF CU FASCICUL CONIC ( 3D CBCT ). Dintre investigatii amintim teleradiografii de fata si profil, atat de utile in ortodontie dar si dosare ortodontice complete cuprinzand toate radiografiile necesare dar si fotografii de diagnostic extra si intraorale. Pentru medicii specialisti O.R.L. putem de asemenea efectua teleradiografii si radiografii de sinusuri fronto-nazale (incidenta SAF) sau alte incidente la cerere dar si tomografii volumetrice computerizate 3D de inalta rezolutie pe zona indicata de specialist.
Radiografiile digitale panoramice sau intraorale sunt imprimate laser pe film medical la scara 1:1 sau pot fi marite dupa cerinta medicului.
Radiografia in format digital poate fi livrata pe orice suport media (CD/ DVD).
Medicii parteneri SANDENT vor primi automat prin e-mail o copie a tuturor radiografiilor realizate in centrele noastre.
Medicul va primi un program (software) specializat cu ajutorul caruia poate edita pe computer radiografia si poate efectua masuratori ale stucturilor de interes. Pentru explicatii suplimentare despre utilizarea soft-ului nu ezitati sa ne contactati. Vom fi incantati sa va explicam telefonic sau daca doriti vom stabili o intalnire in cabinetul dumneavoastra pentru a va face o demonstratie. Pentru contact va rugam sa utilizati formularul din sectiunea Deveniti Partener.
La cererea medicului putem efectua masuratori electronice cu ajutorul unui software specializat in vederea plasarii de implanturi dentare (simulare implant).
Radiografiile pot fi mult mai usor arhivate in format electronic atat la centrul nostru dar si de catre medic pe e-mailul personal sau folosind softul specializat primit GRATUIT de la noi.
Important: Pentru toate tipurile de radiografii pacientul este protejat cu sort plumbat.  Realizarea radiografiilor se face automat pe computer iar predarea lor dureaza 5-10 min.