Media si Evenimente

Articole in presa despre noi. Activitatea Centrelor de Radiologie Dentara Digitala SANDENT a fost reflectata in presa locala.


 

Sandent – Primul laborator complet digital de Radiologie Dentară – Monitorul de Vrancea, Editia din 03.08.2012

  SANDENT Radiologie Dentară a deschis în Focşani primul laborator complet digital de Radiologie Dentară renunţând definitiv la clasicul film radiologic şi  la substanţele chimice de developare

   Pacienţii şi medicii stomatologi colaboratori ai centrelor SANDENT pot beneficia acum de ultima tehnologie în domeniul Radiologiei Dentare ce permite obţinerea unor imagini de maximă calitate cu o iradiere minimă,  redusă cu până la 80%. Rezultatele pot fi eliberate pe loc fie în format electronic pe un CD, fie imprimate laser ori trimise direct pe computerul medicului.

mai mult…

SANDENT Evoluţia în Radiologia Dentarã Digitalã – Monitorul de Vrancea, Editia din 26.10.2012

La fel cum în arta fotografică s-a trecut de la fotografia pe film şi hârtie la cea digitală şi prelucrarea pe calculator, la fel şi radiologia stomatologică trece încet de la filmul convenţional la radiografia digitală.
   Digitizarea în radiologie este expresia cea mai puternică a evoluţiei tehnologiei de la descoperirea radiaţiilor X încoace aşa cum remarcă autorul în lucrarea „Bazele radiologiei digitale stomatologice”

mai mult…